G e n e r a l   A r c h i t e c t s   O f f i c e

t a e   a r c h i t e c t s   g r o u p

‌A  B  O  U  T
P      R      O      J      E      C      T      S

Yangpyeong-dong Public Complex

DESIGN COMPETITION

 On the slopes of Nodeulbyeon at the edge of the city center, we plan a public complex that residents can approach and use comfortably.
The main access road, which started at Yangpyeong-ro, penetrates the rectangular site and connects to the small road at the end of the site without a step, creating a new road.
The road becomes a passage that connects other spaces, and a passage of harmony for the residents. These roads lead to the large Sunken Square
It is also connected to the outside spaces inside the building and organically extends to the buffer green area by the Nodeul side.When entering the building along the road, the glass
It leads to the transparent and open lobby hall surrounded by
I hope it will be a place where you can have a good chat while looking at the Han River, read a book and enjoy your favorite sports...

Type: public complex                                            Site: 2,994.6㎡                               Size: 1,073.72㎡  
 Total area: 8,773.21㎡                                 Location: Yangpyeong-dong, Seoul,Republic of Korea

Wonheung Complex Culture Center

DESIGN COMPETITION

A place where one road, two axes, and two programs coexist and harmonize. This is more than the splendor of the buildingIt was intended to show public architecture in which the movement of people and the landscape provided by the park harmonize together.
The line that nature gives appears as a physical space, and within it, there are different functions such as exercise and reading.
It creates a space of communication where friendly tea time and friendly conversation can take place by interacting with each other. The communication spaces will be expanded to the outside and will become a cozy resting space in harmony with the yard and greenery.

Type: Complex Culture Center                Site: 2,667.10㎡                Size: 1,594.14㎡        
Total area: 66,592.15㎡                            Location:  Goyang, Republic of Korea

EXTENSION GWANGTAN GOVERNMENT COMPLEX

DESIGN COMPETITION

We made this Gwangtan-myeon Administrative Welfare Center have the identity of a place as a precious piece of the central public space of Gwangtan. In connection with Uiju-daero, the traces of time accumulated here are revealed in space and form, and the experience is expanded to share with citizens, as if the expanded welfare center was a place of civilization exchange where the developed civilizations of the past world were introduced. I hope that this will become a space where people can interact and live together.

Type: Government Office                                       Site: 6,611㎡                                  Size: 1,236.28㎡  
 Total area: 2,530.04㎡                                          Location:  Gyeonggi, Republic of Korea

THE NEW JONGNO-GU GOVERNMENT COMPLEX

DESIGN COMPETITION

Surrounded by large mountains and large water, the basin of quiet Seoul attracted people. Why did Jeong Do-jeon, the founder of the Joseon Dynasty, set up his house here with the beginning of history? Located in the center of history, I think that the clear water of Samcheong-dongcheon Stream flows right next to it and is fascinated by the local characteristics set in the beautiful scenery of Bukaksan Mountain in a sunny environment. Among them, the most important factor is the scenery of Bukaksan Mountain. ...

Type: Government Office                         Site: 8,673.70㎡                Size: 4,840.90㎡        
Total area: 66,592.15㎡                            Location:  SEOUL, Republic of Korea

CGV COMPLEX TOWER

DESIGN REQUEST _ Complex commercial facility.

We made this Gwangtan-myeon ‌

EXTENSION BAEKHYEON PRIMARY SCHOOL

DESIGN REQUEST _ Primary school expansion design.

Quisque nunc augue, hendrerit in

COMPLEX GOVERMENT OFFICE PLAN

ARCHITECTURAL PLAN





Type: Complex center                   Si‌te: 8619.70㎡                   Size: 4,887.93㎡ 
Total area: 84,867.30㎡                Location:  SEOUL, Republic of Korea 

WONHEUNG COMMERCIAL HOUSE

DESIGN REQUEST _ Commercial housing.

Quisque nunc augue, hendrerit in‌

THE NEW DONGPAE PRIMARY SCHOOL‌

DESIGN COMPETITION

‌It's not usually a relationship between shoulder to shoulder. A bright school where people can communicate with each other and develop a sense of cooperation and consideration. We want to be an open space where our children can achieve their dreams safely.

‌Type: Primary school                         Si‌te: ‌12,750㎡                      Size: 4,‌398.77㎡ 
Total area: ‌15,‌058.‌58㎡                    ‌ Location:  Gyeonggi, Republic of Korea 

DONGDUCHEON RESIDENTIAL COMPLEX

DESIGN REQUEST _ Residential Complex.

Quisque nunc augue, hendrerit in ‌

SUNFOOD OFFICE BUILDING 

DESIGN REQUEST _ Office building.

Quisque nunc augue, hendrerit in‌

JANGSAN - RI HOUSE

DESIGN REQUEST _ Detached house

Quisque nunc augue, hendrerit in ‌

CASA RIRE de ENFANT HOUSE

DESIGN CONSTRUCTION _ Multi-family housing

Rire d'enfant is a house that has two houses built on one destination. It is a new type of house that suggests that expensive land in the Seoul metropolitan area can be purchased at easonable prices. This reasonable and fun form of house is located in the new city of Gimpo, 40 minutes from Seoul. Gimpo Han River New Town has a variety of amenities and a number of parks and libraries for schools and children to play with, and the soon-to-be-opened city railway makes it more accessible to Seoul.


Type: Villa          Size: 329.6㎡         Location:  Gyeonggi, Republic of Korea         Completed: 2018

SEOLMUN-DONG HOUSE

DESIGN REQUEST _ Detached house

"I want my family to live healthily, to care for others, and not to be laughing everywhere in the house." Building a house does not have only the story of the person who lives. There is a place, a house, and a man. There are relationships between each other. First, the land becomes the parent of the house. Depending on the shape of the land or the circumstances around it, This is because it is the land that provides the decisive clue to the house.
The property is open to the south and the topography has a view overlooking a peaceful village with it's backs of mountains.......

Type: Villa          Size: 270.00㎡         Location:  Gyeonggi, Republic of Korea         Completed: 2018

SONGCHU VALLEY PUBLIC TOILET

DESIGN REQUEST _ Public toilet.

Quisque nunc augue, hendrerit in‌

PROFESSIONAL COFFEE EXPERIENCE CENTER

ARCHITECTURAL PLAN _ The Coffee  Research,  Exhibition  and  Experience  center

The building of the Experience Center takes the form of facing the South and the North, and Core-dong, which connects the buildings of the South and the North, is located in a commercial and management facility. It emphasized not only the function but also the possibility of cultural and experience, management and integration of commercial facilities. Various programs related to exhibitions and education are linked to the factory building in the North, along with field trips and hands-on learning programs. I can enjoy it at the same time.


Type: Complex center         Size: 8749.42㎡         Location:  Gimpo, Gyeonggi, Republic of Korea         

COFFEE EXPERIENCE CULTURAL CENTER

ARCHITECTURAL PLAN _ The Coffee  Research,  Exhibition  and  Experience  center




Type: Complex center           Size: 3775.87㎡             Location: Ilsan, Gyeonggi, Republic of Korea   

COMPLEX COFFEE CENTER

ARCHITECTURAL PLAN _ Complex coffee center.

C      O      N      T      A      C      T

‌CONTACT US

‌t a e   a r c h i t e c t s   g r o u p

‌458, Ga-dong, 1425, Jungang-ro, Ilsanseo-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, Republic of Korea
경기도 고양시 일산서구 중앙로 1425, 가동 458호
Phone: +82 31 962 3688
taegroup@naver.com

projects detail

‌‌DESIGN COMPETITION / ARCHITECTURAL PLAN

Yangpyeong-dong Public Complex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wonheung Complex Culture Center

EXTENSION GWANGTAN GOVERNMENT COMPLEX (입상)

 

 

 

 

 

 

 

 

THE NEW JONGNO-GU GOVERNMENT COMPLEX (입상)

COMPLEX GOVERMENT OFFICE PLAN

Phasellus vulputate dui sit amet ante eleifend 15/C 1945 facilisis

Phasellus vulputate dui sit amet ante eleifend 15/C 1945 facilisis

Phasellus vulputate dui sit amet ante eleifend 15/C 1945 facilisis

SEOLMUN-DONG HOUSE (수상)

THE NEW DONGPAE PRIMARY SCHOOL (참여작)

 

 

 

 

CASA RIRE de ENFANT HOUSE

 

 

 

 

 

 

PROFESSIONAL COFFEE EXPERIENCE CENTER

 

 

 

 

 

 

interior design

GRAPHIC DESIGN / ART DIRECTION / 3D DESIGN / DESIGN CONSTRUCTION

CASA RIRE ‌de ENFANT HOUSE

SEOLMUN-DONG HOUSE

 

 

 

UIJEONBU Technical High School